Videofonie en parlofonie

Den Elektrieker installeert met groot gemak allerhande elektriciteit en beveiligingssystemen, waaronder videofonie en parlofonie. In Berlaar en omgeving kunt u weer op beide oren slapen! Dankzij een goed videofonie en parlofonie systeem weet u perfect wie u aan de deur krijgt, zonder dat u daarvoor de deur of poort hoeft open te doen!

Handige veiligheidssystemen

Videofonie en parlofonie zijn beide uiterst handige veiligheidssystemen. Zij verhogen vooral uw gevoel van veiligheid, want wanneer er iemand aan de deur of poort staat kunt u eenvoudigweg van binnenuit horen of zien wie het is alvorens open te maken.

Waar parlofonie zich beperkt tot auditief in verbinding staan, gaat videofonie nog een stap verder door ook een visueel signaal door te sturen. Aan u de keuze, Den Elektrieker installeert!

Systeem op maat van uw behoefte

Veiligheidssystemen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, al dan niet met extra opties. Den Elektrieker uit Berlaar begeleidt u steeds uitgebreid en professioneel met het maken van de juiste keuze. Deze vakman heeft meer dan 30 jaar ervaring in de branche!

Waar heeft u exact nood aan, en: wat mag dat kosten? Opteert u voor een handsfree systeem of wenst u ook connectie met uw smartphone? Het zijn maar enkele van de vele vragen die ertoe bijdragen dat u het juiste en best passende systeem geïnstalleerd krijgt.